industriele badkamer

Industriële badkamer: Creëer een stoere en unieke uitstraling

Een industriële badkamer geeft uw huis een stoere en unieke uitstraling. Bij ons bedrijf begrijpen we hoe belangrijk het is om een badkamer te hebben die zowel functioneel als stijlvol is. Daarom bieden wij industriële badkamers aan die aan beide eisen voldoen.

Onze industriële badkamers zijn ontworpen met het oog op robuustheid en functionaliteit. Wij werken met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën om een ruimte te creëren die zowel duurzaam als stijlvol is.

Bij het ontwerpen van uw industriële badkamer houden we rekening met uw specifieke behoeften en wensen. We bieden een breed scala aan ontwerpen, van strak en minimalistisch tot gedurfd en opvallend. Onze industriële badkamers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen om aan elke smaak te voldoen.

Industriële badkamers

badkamer renovatie Amsterdam
industriele badkamer

Naast het esthetische aspect zijn onze industriële badkamers ook zeer functioneel. We kunnen slimme oplossingen integreren, zoals extra opbergruimte en energiezuinige verlichting, om uw badkamer nog praktischer te maken.

Wilt u meer weten over onze industriële badkamers en hoe wij uw badkamer kunnen omtoveren tot een stoere en unieke ruimte? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Veelgestelde Vragen

Een industriële badkamer heeft een stoere en ruwe uitstraling, geïnspireerd op industriële omgevingen zoals fabrieken en lofts. Kenmerkend voor een industriële badkamer zijn onder andere het gebruik van onafgewerkte materialen zoals baksteen, beton, metaal en hout. De kleuren zijn vaak neutraal, zoals grijs, zwart en wit, en kunnen worden aangevuld met warme accenten. Een industriële badkamer kan open leidingen, zichtbare buizen en robuuste verlichtingsarmaturen bevatten. Het sanitair kan een minimalistische en functionele uitstraling hebben, met bijvoorbeeld een vrijstaand bad op pootjes, een inloopdouche met stalen frame en een betonnen wastafel.

De kosten van een industriële badkamer variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de badkamer, de gekozen materialen en de specifieke werkzaamheden die worden uitgevoerd. Over het algemeen liggen de kosten voor het realiseren van een industriële badkamer tussen de €8.000 en €30.000 of meer. Deze kosten omvatten vaak het aanpassen van de vloer, het plaatsen van bakstenen of betonafwerkingen, het vervangen van sanitair en andere afwerkingen die nodig zijn voor de renovatie. Het is raadzaam om een professionele badkamerrenovatie-expert te raadplegen om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen op basis van jouw specifieke wensen en de omvang van het project.

De duur van een industriële badkamer renovatie is afhankelijk van de omvang van het project en de complexiteit ervan. Over het algemeen kan een industriële badkamer renovatie enkele weken tot enkele maanden in beslag nemen. Dit omvat het aanpassen van de oppervlakken, zoals het plaatsen van bakstenen of betonafwerkingen, het installeren van nieuw sanitair, het aanpassen van leidingwerk en andere afwerkingen. De duur kan ook worden beïnvloed door eventuele maatwerkoplossingen en de beschikbaarheid van materialen. Het is belangrijk om een gedetailleerd renovatieplan op te stellen met de aannemer om een realistisch tijdsbestek te krijgen voor de renovatie van jouw industriële badkamer.

CONTACT

Telefoonnummer: + 31645234128
Email: info@debadkamerrenovatie.nl
Noorddammerweg 45 1424 NW De Kwakel
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00